طی سفر های شهرستانی دکتر علی محمد زنگانه استاندار گلستان ، 36 طرح مخابراتی در شهرستان آزادشهر افتتاح شد .
دکتر غلامعلی شهمرادی مدیر مخابرات منطقه گلستان با اعلام این خبر گفت : با حضور استاندار گلستان 36 طرح مخابراتی که آماده بهره برداری شده بود ، افتتاح شد .
وی میزان سرمایه گذاری برای راه اندازی این طرح ها را بالغ بر 111 میلیارد تومان دانست و برقراری فیبر بین روستایی ، افزایش و توسعه پورت دیتا ، تاسیس سایت همراه اول ، ارتقاء فناوری در تعدادی از سایتهای همراه اول همچنین پروژه های توسعه فیبر نوری را از جمله این طرح ها دانست .
مدیر مخابرات منطقه گلستان ابراز امیدواری کرد با برنامه هایی که در دست اقدام و اجراست توسعه مخابرات در شهرستان آزادشهر ادامه داشته و زیرساختهای لازم برای ارائه خدمات و سرویسهای مناسب مخابراتی به مردم ایجاد خواهد شد .
افتتاح 36 طرح مخابراتی در شهرستان آزادشهر باحضور استاندار گلستان
باحضور استاندار گلستان 36 طرح مخابراتی در شهرستان آزادشهر افتتاح شد.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران